Tarzan

Spill video spilleautomaten Tarzan med fem hjul og 20 gevinstlinjer og sving deg mellom trærne mens du spiller om topp-jackpotten på $/€50,000 i dette spennende spillet. Spillet er utviklet som en gammeldags tegneserie og feirer en elsket, fiktiv karakter.

Tarzan

Oversikt Spilleautomater

Hjul5
Linjer20
Min. innsats0.01
Maks innsats1000
ProgramvarePartygaming
Jackpot50,000
Wild
Gratis spinn
Scatter-symboler
Bonusspill
Progressiv[[slots-review-no]]
Multiplikator[[slots-review-no]]

Beste Kasinoer for Spill

Tarzan video automat-spill har fem hjul og 20 gevinstlinjer. Spillet ser ut som en tegneserie og har hentet informasjon fra avisstripene som først kom ut i 1929. Grafikk og lyd er begge eksepsjonelle og dette alene gjør det verdt å prøve spillet.

Start dine innsatser med kun en penny per linje. Tarzan Logo wild-symbolet erstatter alle andre symboler i spillet bortsett fra Tarzan scatter-symbolet. Sistnevnte kan dukke opp hvor som helst på hjulene hvilket vil gi spillerne scatter-utbetalinger. Tre eller flere av disse hvor som helst på de fem hjulene aktiverer bonusspillet Save Jane.

Det finnes to nivåer i bonusspillet Save Jane. Jane er i trøbbel og du må ta rollen som Tarzan som leter etter henne. Dette gjør du ved å svinge deg over en gruppe slanger. Deretter må du krysse en elv for å redde Jane hvor du må hoppe over en rekke krokodiller. Skummelt, men moro!